SPROET & SPROUT | OUTFIT LORENA


Sproet & Sprout is zooo’n leuk merk!! Ik vind werkelijk echt elk item leuk, elk losse stuk zou ik wel willen hebben en willen combineren. Dat alles zwart / wit is vind ik heel leuk én ‘maakt mij niets uit!’ Als ik behoefte heb aan kleur, dan combineren deze items er juist perfect bij. Ik hou van contrast en dus ik kan me er helemaal op uit leven 🙂

Ik kan niet wachten op de nieuwe collectie! Ik heb zelf nog niets gezien, maar ga denk ik ‘s even vragen of ik al wat mag bekijken want nu ik dit zo schrijf, word ik eigenlijk heel nieuwsgierig! Voor wie het trouwens gemist heeft dit merk is van Nederlandse grond (trots!) en wie van stoer houdt en niet van tierelantijntjes kan er niet omheen. Zeker ook de moeite waard om je vriendinnen met een stoer stijltje hierover te tippen! Wij vinden het helemaal fantastisch!

Sproet & Sprout is ontstaan nadat Coby, de eigenaresse geen stoer cadeau voor een baby kon vinden. Daarom heeft ze een merk opgezet zonder de standaard roze of blauwe kleuren maar juist met zwart, grijs en wit. De kwaliteit is heel goed en alles wordt gemaakt van zacht jersey katoen. Lorena draagt haar Sproet & Sprout romper in combinatie met een kek broekje van Zara. Ze kan in deze outfit heerlijk spelen en rondkruipen. En met haar stoere outfit steelt ze ook nog eens de show. Hier word je toch blij van? Ikke wel tenminste! Ik hoop jij ook. Have a nice day!

Via deze link kun je naar de webshop van Sproet & Sprout

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-25

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-24
Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-22 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-21

Klik hier om Sproet & Sprout te shoppen

 

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

 

 

Wat vind jij van zwart/wit voor je baby?

Plaats een reactie