SPROET & SPROUT | OUTFIT LORENA


Ik sta te popelen om deze blogpost te schrijven en met jullie te delen! Van deze kinderkleertjes en outfit word ik namelijk zo ontzettend blij! Baby Lorena – die je het liefst meteen op schoot neemt als je haar ziet – draagt een mega cool rompertje van Sproet & Sprout in combinatie met een broekje van Zara. Maar echt, kunnen kinderkleren nog leuker zijn? Ik denk ‘t bijna van niet! De rompertjes van Sproet & Sprout zijn echt de BOM! De rompertjes zijn zacht aan het huidje, maar stoer van stijl! Foxy Bébé!! Check de print. Check de details in print. Check de rug van dit rompertje. Check alles! Dit merk is een aanwinst in kindermode land!!! Als ik binnenkort weer eens op kraamvisite ga dan is mijn keuze al gemaakt! En hallelujah! Oliver past nog nét in Sproet & Sprout 😉

Wat vind jij van Sproet & Sprout?

Via deze link surf je direct naar de shop om ALLES te bekijken

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-8 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-9 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-6 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-5 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-10 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-11
Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

 

Ben heel benieuwd wat jullie van dit outfitje vinden, laat je even een reactie achter?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: ,

Plaats een reactie