MINI ME KINDERMODE | ZO MOEDER ZO DOCHTER


Door gastblogger Frederique:

Juul is, ondanks dat ze pas 2,5 jaar is, al een echt dametje. Alles wat mama heeft, wil Juul ook. Denk aan oorbellen, tassen, shawls etc. Juul vraagt gemiddeld 4x in de week ‘Mama mag ik dat een keertje van jou lenen?’ Op zo’n moment smelt ik en ben ik blij, ondanks dat ze qua uiterlijk niet op mij lijkt (2 druppels water haar papa) toch de echte meisjes dingen van mij heeft. Ik voel me trots en geniet van het feit dat ze op zo’n jonge leeftijd deze fijne accessoires al kan waarderen. Herken jij jezelf hierin? Mijn vriend verklaart me voor gek namelijk. Anyway, ik vind het erg leuk vind om haar dezelfde look te geven als ik zelf draag. Je ziet steeds meer dat kledingmerken zowel een kinder- als een volwassenlijn uitbrengen in dezelfde stijl.

Vandaag draagt Juul een zwarte leather look legging van ZARA gecombineerd met a-lijn jurk. De jurk heeft een Vichy ruit in de kleuren zwart en wit en een taillenaad. Deze blouse heb ik voor Juul na laten maken, gebaseerd op mijn eigen exemplaar.  Black and white maar ook het a-lijn model past perfect bij mijn eigenwijze dochter. (Inmiddels heb ik de blouse al in verschillende modellen in diverse winkels zien liggen, dus hij is gewoon verkrijgbaar) De waxed legging is haar favoriet, het liefst draagt ze hem iedere dag. Het geeft een stoere uitstraling, zeker wanneer je het combineert met boots of gewoon met sneakers.

Het liefst zou ik mijn hele garderobe wel willen uitbrengen in maatje Juul. Worden jullie ook zo blij van een ‘mother like daughter look’? Laat het me weten, wellicht kunnen we nog tips uitwisselen.

Via deze link kun je bij Zara shoppen

j2

j3

jh

j4

Klik hier om bij Zara te shoppen

Wat vind jij van Juul d’r outfit?

Plaats een reactie