MOEDER EN DOCHTER TWINNING!


Shoppen voor je kind(eren) en is en blijft toch wel één van de leukste dingen om te doen. Maar doe ’s gek en shop de meest hippe en stylish outfit voor jezelf én je fashionable mini me. Twinning is winning noemen ze dat en is momenteel helemaal hot! En dit hoeft absoluut niet tuttig te zijn, want je kunt er alle kanten mee op. Samen met je dochter in een soortgelijke outfit de straat op, hoe leuk is dit. Gelijk een goede reden om nu ook eens echt voor jezelf te shoppen, want wij moeders kennen ”het probleem” vast allemaal wel. Je gaat lekker de stad in of kruipt achter de computer met het idee om te shoppen voor jezelf, en komt thuis met de meest leuke en hippe items voor jawel, je mini me 😉 Heb jij dat ook? We worden nou eenmaal heel gelukkig wanneer onze kinderen er leuk en trendy bij lopen.

Nu hebben wij een fijne tip voor je, want naast de leukste kinderkleding shops delen wij ook graag een fijne dameskleding adresje met je. Bij Van Tilburg online shop je de voor jezelf de leukste outfits volgens de laatste trends. Van Tilburg online biedt een groot assortiment aan verschillende damesmode merken met voor ieder wat wils! Stoer, klassiek, casual of ben jij meer van een fijne mix?Je shopt hier hoe dan ook een perfecte outfit waarmee je kunt twinnen met je mini me! Want nadat je goed bent geslaagd voor jezelf kan die nieuwe outfit voor je dochter niet ontbreken! En de keuze is reuze op het gebied van kinderkleding dus niks fijner dan wanneer je alles op één plek kunt bekijken en vergelijken. Bij Jayno kun je terecht voor kinderkleding voor jongen en meisjes van jong tot oud. De nieuwe collectie van Noppies is ook echt te gek en zeker het bekijken waard, net als de vele andere merken die bij Jayno worden verkocht. Happy twinning!

Dragen jij en je dochter wel eens dezelfde outfit?

smartim

Tags: , ,

Plaats een reactie