KINDERSTAPPERS | STAPELKORTING


Het is dikke vette STAPEL korting bij de superleuke kinderschoenen webshop: Kinderstappers.nl en je kunt óf direct gaan stapelen óf je gaat nog even gezellig mee langs mijn favorieten en combinatie tips? Lees je nog even mee?

dsc00870
Van dit schoentje gaat mijn modehart op hol! De stof, de print en het vernieuwende (ouderwetse) modelletje! Dit is een schoentje voor echte modeliefhebbers en kleine fashionista’s. Laat je dochter de show stelen met deze kinderschoenen van Eli. Van dit modelletje zijn verschillende kleuren en printjes, laat je snel inspireren!
dsc00820
2. Niets staat zo fris onder een outfit als een Witte Sneaker, dé trend van 2015! Breng wat licht in de duisternis en combineer de donkere winter jeans van je zoon met deze witte sneaker van het kinderschoenen merk Clic!. Het merk Clic! staat goed bekend, kinderen vinden deze schoenen meestal erg lekker zitten. KinderStappers heeft deze schoen extra afgeprijsd, dus shoppen maar! ( Shop deze sneaker )
dsc00987
Dit chique laarsje zit stevig aan de voetjes en maakt van jouw zoon een kleine heer! Stiekem vinden we dat best leuk toch?! Ik zie mijn zoon al gaan op deze mooie laarsjes van Eli. Love it! dsc00881
Geen woorden meer aan toe te voegen! Zooooooo gaaaaaf! (direct shoppen)
dsc01084Klik klak klik klak, dit is een laarsje voor echte dametjes! Laat je meisje zich net als Mama voelen. Wat zal ze stralen met deze mooie Eli laarsjes! (klein geheimpje: deze zijn er ook in Mama’s maat, dat wordt stapelen)
dsc09192
Bergschoenen zijn dé trend van 2016!! Maar wel graag in de überhippe variant. Lekker stevig en warm voor de voetjes van jouw zoon of van een héél stoer meisje. (Ja echt! Legging, gebreide knit en coole haarband) Wederom van het merk Eli, mag ik bekennen dat ik een zwak heb voor dit merk?
dsc01898
Het beste van twee materialen in één! Deze laarsjes van het Italiaanse kinderschoenen merk Ocra, in zwart mat leer met fijn croco motief, stapel je snel mee!dsc09222
Glitters zijn écht niet alleen voor de kerstdagen, maar ook om ‘alledag’ mee op te fleuren. Glitters and glam in deze donkere dagen, daar worden we toch allemaal wel een beetje vrolijker van? Leuk onder een skinny jeans maar natuurlijk ook onder een rokje of jurk met een maillotje. Laat je inspireren, op = op!
dsc01130

De trouwe volgers van Kindermodeblog hebben vast en zeker de outfit blog gezien met Oliva die deze schoentjes draagt. Nee? Echt even kijken! Dan kun je met eigen ogen zien hoe leuk deze staan. (Olivia blog)
dsc01117
10. Dit laarsje mag niet ontbreken in onze 10 favorieten! Dit camelbruin suède laarsje is door jullie massaal HOT gevonden op Facebook. Het laarsje is volledig gevoerd met leer en voorzien van een stevige zool met rubber profiel. Het laarsje sluit met een rits en staat erg leuk bij een rokje / jurkje maillot, maar kan ook perfect gecombineerd worden met een skinny jeans. (Shop deze Clic laarsjes hier)

Welke zijn jouw favoriet?

Klik hier om naar Kinderstappers.nl te gaan

Tags:

Plaats een reactie