JILL IN ZARA EN LAARSJES KINDERSTAPPERS


Jill gaat vandaag de bloemetjes buiten zetten en op pad in haar favoriete, superwarme en warme oversized trui! Ze draagt ‘m op een stoere legging bomvol tijgers. Om het geheel net even af te kleden, gaat ze voor nette en shiny laarsjes van Pepe.  Zie jij je dochter al rondhuppelen in dezelfde outfit? Ik wel! 😉

Via deze link kun je bij Zara shoppen

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-146 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-153 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-154 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-147 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-150 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-148
Klik hier om bij de Zara te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: , , ,

Plaats een reactie