CLIC | DE KINDERSTAPPERS VAN OLIVIA

De zomerschoenen mogen weer plaats maken voor ‘nieuwe’ winterschoenen. Wat houd ik hier van! Oké ik ben echt een zon liefhebber maar ik word ook vrolijk en hebberig van alle nieuwe wintercollecties. Als ik winterschoenen, jassen en dikke truien zie denk ik aan koude witte dagen, een gezellige kerstboom, gezelligheid met familie en samen een sneeuwpop maken. Heerlijk toch?!

Voor de zomer en winter koop ik voor Olivia altijd één goed en verantwoord paar schoenen. Waarom? Omdat ik het belangrijk vind dat zij ‘voornamelijk’ op schoenen loopt met een goed voetbed die goed aansluiten aan haar voeten. Ze is ‘pas’ anderhalf jaar oud en loopt ongeveer een half jaartje. Ze loopt, rent en klimt graag en hiervoor zijn goede schoentjes van belang.

Afgelopen zomer ben ik zo goed geholpen bij Kinderstappers dat ik daar naar toe ben gegaan voor winterschoenen. Kinderstappers is echt zo’n leuke webshop met super gave merken die je niet overal tegen komt. Toevallig kwam ik er achter dat de eigenaresse van deze webshop vlak bij mij in de buurt woont waardoor ik deze keer even langs ben gegaan. Al moet ik zeggen afgelopen keer ben ik zo goed geadviseerd dat ik het goed aan durf om schoenen online te bestellen.

Er was zoveel keus bij Kinderstappers dat ik moeilijk kon kiezen. Maar Olivia en haar voetjes hebben de keuze gemaakt. Ik heb gekozen voor donkerblauwe suède laarsjes van Clic. De laarsjes hebben aan de zijkant hippe franjes hangen. Dit maakt het laarsje lekker nonchalant en stoer, wat goed bij Olivia past. De kleur donkerblauw is een veilige kleur, die je makkelijk kan combineren. De laarsjes zijn volledig gevoerd met leer en voorzien van een stevige zool met een rubber profiel. Bij Olivia sluiten ze goed aan, de laarsjes hebben een gemiddelde pasvorm.

De laarsjes staan stoer onder een spijkerbroek maar ook lief en hip onder een jurkje of rokje. Kijk en oordeel zelf?!

Olivia is super blij met haar nieuwe laarsjes!  Je kunt ze shoppen via deze link

Clic Olivia 2 Clic Olivia kinderstappers Clic Olivia kinderstappers Clic Olivia kinderstappers Clic Olivia kinderstappers Clic Olivia kinderstappers

Klik hier om naar de webshop van Kinderstappers te gaan

Wat vinden jullie van deze laarsjes?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie