SALE TIP | KINDERSTAPPERS


Inmiddels zijn jullie via mij al een beetje bekend en vertrouwd geraakt met kinderschoenen webshop Kinderstappers.nl maar ben je nieuw hier op Kindermodeblog, lees ook dan echt even verder want deze kinderschoenen webshop mag je aan je lijstje fijne webshops toevoegen! Bij Kinderstappers vind je namelijk hele hippe en kwalitatieve kinderschoenen van bijzondere en unieke merken. Zoals Clic!, Pepe, Eli, Momino en Ocra bijvoorbeeld. Bovendien is het een prettige webshop om te bestellen en ze pakken het ook zo leuk in! Ik kreeg mijn bestelling laatst in heel hip panda pakpapier, echt een cadeautje!

Kinderschoenen kopen is altijd wel een ding vind ik. Ze zijn vaak prijzig en je eisen pakket zit wat veeleisender in elkaar. Bij mij tenminste wel en uit ervaring weet ik, dat ik niet de enige ben 😉 Ik wil voor mijn kinderen graag goede schoenen (kwaliteit) maar dan wil ik – zeker omdat ze vaak toch wat duurder zijn – juist ook dat ze er heel leuk uit zien. Want het oog wil ook wat en een schoen maakt de outfit zeg ik altijd maar! Zeker wanneer je meerdere kinderen hebt die je allemaal van goede kinderschoenen wilt voorzien is het echt even een uitgave. Daarom vind ik het ook zo leuk dat ik nu met jullie mag delen dat het SALE is bij Kinderstappers.nl én dat de lezeressen van Kindermodeblog ook nog eens bovenop de SALE 10% extra kassakorting krijgen met code FB10. Is dat leuk of niet?! Ik houd jullie nu verder niet meer op. Surf snel naar Kinderstappers.nl…. en shopze!! (en vergeet dus niet code FB10 te gebruiken)

Klik hier om naar Kinderstappers te gaan

dsc00201 dsc00054 dsc00497 dsc09936 eli-veterschoen-blauw-1Klik hier om te shoppen bij Kinderstappers.nl

Vind jij het moeilijk of makkelijk om leuke kinderschoenen te kopen?

Tags: , , ,