SMALL RAGS | DE OUTFIT VAN BEAU


Door Renske,

Wassen, wassen, wassen …… soms heb ik het idee dat het nooit ophoudt en dat die wasmand nooit leeg raakt! Sinds Beau er is heb ik natuurlijk weer wat extra was in huis en dat allemaal nog steeds ZONDER droger! In de zomer gaat het nog omdat alles dan lekker snel droogt maar nu met het koudere weer duurt het soms dagen eer de was droog is geworden op zolder. Soms kan ik wel meer wasjes draaien maar heb ik gewoon simpelweg geen plek om het op te hangen.
Nog een reden waarom ik niet kan wachten tot onze verhuizing, eindelijk krijg ik mijn droger!
Afgelopen week spande de kroon, ergens had ik het een beetje laten verslonzen en de hele zolder hing vol met was, de wasmand puilde uit en de kasten raakten leger en leger.
Beau zit momenteel in de fase dat hij soms wel 3 outfits per dag nodig heeft en zijn stapeltjes werden alsmaar kleiner. Op een gegeven moment wilde ik hem schone kleren aan doen en kon ik gewoon geen normale trui vinden.
Gelukkig heeft Beau dan altijd nog de la met alvast wat items in een volgende maat. En een geluk bij een ongeluk, hij kon nu eindelijk deze te gekke trui van Small Rags aan.
Small Rag is een Deens kinderkledingmerk met een verscheidenheid aan kwaliteiten. De mooie afwerkingen en wassingen maken elk kledingstuk uniek. Het is hip, comfortabel en vooral relaxt.
Deze trui met met de gekke konijnen print lag al even op hem te wachten en staat gelukkig net zo leuk als ik gehoopt had. Hele fijn stof en makkelijk te combineren. Ik werd er meteen blij van en Beau ook!

Ik heb ‘m gecombineerd met een oud broekje van Phileine van Mini Rodini, 1 van mijn favorites!
En stiekem nog een beetje te groot of niet, deze trui belandt niet meer in de volgende la maar gewoon in de la van nu 🙂

Je shopt Small Rags via deze link

DSC06426
DSC06440
DSC06458

Klik hier om Small Rags te shoppen

Wat vinden jullie van zijn trui?

 

Plaats een reactie