SMALL RAGS OUTFIT VAN SCOTTIE

Door Rosan:

Toen ik besloot om ook Scottie op de blog te zetten dacht ik eigenlijk: dat doe ik er wel even bij. Want hoe moeilijk kan het zijn om een baby op de foto te zetten? Ja het klopt, ze kunnen niet weglopen als een eigenwijze peuter die er geen zin in heeft, maar stil liggen… dat is een hoofdstuk apart!

Ze heeft vandaag een jurkje aan van Small Rags, een beetje in dezelfde tint warme herfst-tint en vintage look als de top in de vorige blog.

Het jurkje is een beetje het model sweater dress met een een geborduurd hart, lief maar lekker stoer ook. Ze is nu bijna 6 maanden en ik vind bij deze leeftijd jurkjes soms nog wel lastig, want door het liggen (en rollen) kruipt het vaak op. Maar het staat zo ontzettend schattig met zo’n maillotje eronder, dat ik toch overstag ben gegaan. Ik kan me voorstellen dat dit jurkje bij oudere meiden extra stoer zal staan! Zou bijna overwegen om ‘m ook voor Mckenzie te kopen 😉

Shop hier het jurkje van Scottie

img_1930

img_1937

img_1945

img_1946

Via deze link kun je het jurkje van Scottie shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie