MIX & MATCH | OUTFIT LORELL


Ik ben zo benieuwd wat jullie van deze outfit vinden! Ik vind deze mix & match outfit echt super leuk! Ik ben dol op het combineren van verschillende items, printjes en stofjes, die je misschien niet 1-2-3 bij elkaar had bedacht. Lorell draagt een zacht blousje van Miss Ruby Tuesday (wat een prachtige kleur hè!!) in combinatie met een panter broek van Indian Blue. Deze eye catchy broek is een geweldige musthave voor de garderobe van je dochter! De broek is van stevige stof en voor dit exemplaar ook goed geprijsd. Het korte jasje is van scotch R’belle. Ook een merk waar wij onwijs dol op zijn! Want vind jij van dit lookje? Je shopt de gehele outfit bij Kixx online. Have fun and a fabulous friday!

Via deze link koop je dezelfde broek als Lorell

_63A3729

_63A3816

_63A3787

_63A3851

_63A3777

_63A3837

Klik hier om de broek van Lorell te bestellen

Wat vind jij van deze outfit? En van de broek?

Foto’s van Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie