SISSY-BOY | OUTFIT JULIE


Door Renske:

We  leven nog steeds in een superdrukke periode hier, uiteraard door de komst van onze kleine man en de hysterie rondom die drie kleintjes. Maar we zitten ook nog midden in de verbouwing van ons nieuwe huis en ook al hebben we alles uitbesteed, we zijn er volop mee bezig. Momenteel is de fase we echt keuzes moeten maken en er daarna geen weg meer terug is. Zo moeilijk, er is namelijk te veel keus in alles en dan blijf je twijfelen. We gaan naar woonboulevards en bouwmarkten en ‘s avonds zitten we samen online van alles te bekijken, van kranen tot lampen tot gordijnen. En al hoewel ik heel erg van het online shoppen ben is het als het op dat moment ook echt moet toch minder leuk. En nog erger, mijn grootste hobby het online shoppen van kindermode schiet er behoorlijk bij in! Maar goed, als we straks eenmaal over zijn en ik in alles rust op onze  net uitgezochte nieuwe bank kan zitten, haal ik het vast weer in. En ik weet het, het is eigenlijk een luxeprobleem 🙂

Laatst had ik van iemand een tip gekregen om voor woonaccessoires eens bij Sissy Boy te kijken. Aangezien deze winkel sinds enige tijd gevestigd is in Den Haag en ik er nog niet geweest was ben ik meteen even gaan kijken. En shame on me dat ik er nog niet geweest was! Wat een gave winkel! Inderdaad supermooie spullen voor in huis, maar ook de damesmode is top en ik had geluk;  een geweldige kinderafdeling! Naast items van merken als Mini Rodini, Emile et Ida, Tumble ‘N Dry, Popupshop en Soft Gallery hebben ze ook kleding van het merk Sissy Boy zelf. En toen ik dit prachtige roze vest zag hangen was ik op slag een beetje verliefd. Het is van hele mooie zachte wol en heeft 2 nepzakjes aan de onderkant. Het vest kan dicht met knopen maar in vind het zelf open leuker. Ik heb ‘m voor Julie net een beetje te groot gekocht zodat het lekker oversized valt. Heerlijk warm voor de winter maar straks in de lente kan ze ‘m ook als jas aan. En op zo’n mooie herfstdag als vandaag konden we er ook gewoon buiten in lopen.

Julie draagt het hier op een skinny van de Zara en met haar (ook nieuwe) Clic laarsjes.

Kennen jullie Sissy Boy al en wat vinden jullie van haar vest?

Hier kun je het vest shoppen

DSC06302

DSC06310

DSC06303

DSC06315

Shop hier het vest

 

 

Wat vinden jullie van Julie d’r vest?

Tags: ,

Plaats een reactie