BOBO CHOSES | OUTFIT PEPPER


Door Bonnie:

Toen ik de wintercollectie van Bobo Choses voor het eerst voorbij zag komen waren er een aantal items die er meteen uitsprongen. Een daarvan was de maxi rok met paardenprint uit een eerdere blog. Dat zijn dan van die items die ik meteen MOET hebben. Maar gaande weg het seizoen komen er toch nog wel een hoop items bij die ik toch ook niet aan me voorbij kan laten gaan. Een hoop zoekwerk betekent dit dan omdat Bobo Choses nou eenmaal vrijwel meteen overal uitverkocht is in de populaire maatjes. En die populaire maatjes zijn nu net Pepper’s maatjes. Maar goed speurwerk is wel aan mij besteed en vaak vind ik uiteindelijk dan nog wel alles.

Een van die dingen was het licht roze rokje gemaakt van een zacht, soepel jersey stofje met vogel print. In dezelfde print heeft Pepper al een jurk maar dit rokje bleef toch ook lonken. In eerste instantie dacht ik te licht voor het winterseizoen maar van dezelfde soort rokjes heeft ze vorig jaar zoveel plezier gehad dat ik toch overstag ben gegaan. En wat is hij weer leuk!! Zelfs leuk met maillot en dikke trui. En waarschijnlijk past ze hem in het voorjaar ook nog en ik kan niet wachten haar blote beentjes er onderuit te zien komen. Vandaag gecombineerd met mijn all time favoriete sweater van Caroline Bosmans, een zwarte maillot en in vrijwel dezelfde kleur een warme muts. Een ’zomerachtig’ rokje maar helemaal winterproof!

Hier kun je het rokje van Bobo Choses shoppen

BOBO#2

BOBO#4

BOBO#3

BOBO#6

BOBO#5

BOBO#1

Shop hier het rokje

 

 

Wat vind jij van Pepper’s outfit?

Tags:

Plaats een reactie