PEPPER IN BOBO CHOSES


Door: Bonnie

Toen ik de collectie ss15 van Bobo Choses een paar maanden geleden in een preview voorbij zag komen was er één foto die er als eerste uitsprong. Een foto van een prachtig mooi Aziatisch meisje met een strohoed, sandaaltjes en een geweldig mooie outfit. Die outfit gaat het zeker worden dacht ik!!

Op de dag dat de eerste drop online ging zat ik om 5 voor 10 klaar. En als eerste ging ik op zoek naar dit setje. Toen bleek dat de rok om 5 over 10 echt nergens meer te krijgen was in Nederland in Pepper haar maat ben ik verder gaan struinen want ik moest en zou dit setje hebben. En geloof me.. als ik iets wil hebben, dan lukt het me!! En zo kwam er een week later een mooi pakketje binnen.

De watermeloen print is bij velen favoriet maar bij mij is het echt Mr Shy die dit seizoen de show steelt. Ik ben zo verliefd op dit setje en de kleuren staan Pepper prachtig. Een van mijn favoriete items van de afgelopen wintercollectie was het mooie wollen vest in warme roest achtige kleuren. En het vest past echt perfect bij Mr Shy.

Volgens de voorspellingen wordt het heerlijk weer eind van de week dus zodra het kan gaat Pepper zo naar buiten. In mijn favoriete setje!

Je kunt via deze link Bobo Choses shoppen

BOBOCH#1

BOBOCH#2

BOBOCH#3

BOBOCH#4

BOBOCH#5
Je kunt Bobo Choses shoppen via deze link

Wat vinden jullie van Pepper d’r outfit?

Tags: