BOBO CHOSES | OUTFIT PEPPER


Door: Bonnie

Maandenlang heb ik uitgekeken naar de lente. Uitgekeken, gehoopt, gezeurd. Af en toe liet hij zich een beetje zien maar echt komen.. ho maar. Toen dacht ik, als we dan maar een heerlijke zomer gaan krijgen. En ja hoor.. die zomer is gekomen. Of hij nou heerlijk te noemen is daar ben ik nog niet helemaal over uit maar laten we eerlijk zijn, na zo lang zeuren mogen we nu echt niet klagen! Ook al zijn we van 18 naar 38 graden gegaan in minder dan 2 weken. Ook al is het een echte hitte golf. Ook al zweet je al van top tot teen als je alleen maar zit en niets doet. We klagen niet!

Gelukkig is het inmiddels ietsje afgekoeld en kunnen we weer wat beter ademhalen allemaal. Ik heb gisteren met 24 graden een vestje aangedaan omdat ik het koud had. Dus ach.. het went allemaal.

Pepper heeft zich prima vermaakt tijdens deze warme dagen. Het leek alsof ze er weinig last van had. Na school meteen het zwembad in en daar kon ze zich uren vermaken. Een ideale outfit tijdens deze dagen is de Mr Shy romper van Bobo Choses. Maanden geleden is het dat ik dit pakje kocht. En maandenlang heeft het in de kast gelegen. Tot afgelopen week heeft ze het 3x aangehad en nu was het wassen en weer aan. Perfect straks ook voor op vakantie en naar het strand. Bikinitje eronder, slippertjes aan, zonnebril op en gaan!

Mr Shy is helaas overal uitverkocht maar er is nog genoeg ander leuks van Bobo Choses!

Via deze link kun je Bobo Choses shoppen

BC#2 (1)

BC#3

BC#4

BC#5

BC#6

BC#7
Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vinden jullie van Pepper’s outfit?

Tags: