PEPPER IN BOBO CHOSES LEOPARD ROKJE


Door: Bonnie

Een tijdje geleden schreef ik een blog over de mooie blauwe trui van Bobo Choses. Een tijdje daarvoor weer over het stoere leopard broekje van datzelfde merk. En ik had jullie nog meer beloofd! Inmiddels hebben zelfs nog wat meer items van de huidige aw collectie zijn weg weten te vinden naar Pepper’s kast. En nu kan ik dan echt officieel aankondigen.. Ik ben nr 1 fan van dit mooie aparte merk. Het werd even kiezen welk item het ging worden maar belofte maakt schuld dus vandaag op de blog.. Bobo Choses!! Een van de eerste dingen die ik afgelopen zomer van de nieuwe collectie kocht was het roze/rode sterren rokje. Een mooi knielang rokje van jersey met de bekende vintage look. Omdat ik zo verliefd ben op dit rokje en hoe het Pepper staat, wilde ik heel graag de leopard versie erbij hebben. Een hele zoektocht werd het om nog ergens de juiste maat te kunnen bemachtigen maar het is gelukt. En ja hoor.. weer perfect! Vandaag heb ik het rokje gecombineerd met een blauw wit gestreepte body en zwart vest van River Island. Daaronder een zwarte maillot en blauwe derby’s van Zara Kids. Owja.. en een zwarte hoed maar die is van mij en was Pepper’s eigen inbreng 😉 Zoals gezegd ligt er nog genoeg mooi inspiratiemateriaal van Bobo Choses te wachten so stay tuned!

Vinden jullie Pepper’s rokje ook zo leuk? Shop het rokje in deze webshop!

BOBOROK#1

BOBOROK#8

BOBOROK#2

BOBOROK#7

BOBOROK#4

BOBOROK#3

Wat vinden jullie van Pepper’s luipaard rokje? Je shopt het rokje hier!

Tags: ,