TUMBLE ‘N DRY | DE NIEUWE LEGGING VAN OLIVIA

B E W E G I N G  &   U I T D A G I N G

De laatste tijd merk ik dat Olivia veel behoefte heeft aan beweging, ruimte, uitdaging en nieuwe prikkels. Ze is letterlijk en figuurlijk flink aan het groeien. Ze is een leergierig meisje die niet graag stil zit. Wanneer ik haar ‘te weinig’ aanbied en niet naar buiten ga met haar merk ik dat ze gefrustreerd kan raken. Zo nu en dan komt er ook een driftbui naar boven. Driftbuien vind ik zo ontzettend lastig om mee om te gaan? Rustig blijven, boos worden of positief benaderen werkt allemaal niet op dat moment. Als ik ‘s avonds terug kijk wat wij die dag gedaan hebben kom ik er achter dat ze te weinig aandacht en prikkels heeft gehad. Door middel van een driftbui probeert Olivia iets duidelijk te maken. Ze is nog te jong om alles goed te kunnen verwoorden en duidelijk te maken. Herkennen jullie driftbuien? Hoe gaan jullie hier mee om? Ik ben benieuwd naar jullie tips!

Olivia is graag buiten en nu het mooi weer is genieten wij daar enorm van. We proberen zoveel mogelijk naar buiten te gaan, speeltuinen bezoeken, naar het water toe, de bossen in, de stad in wandelen, zwemmen, steppen en fietsen. Olivia kan haar energie buiten goed kwijt en ik heb buiten geen kind aan haar.

Bij buiten spelen hoort natuurlijk gemakkelijke kleding. Zoals jullie weten is Olivia een meisje wat graag rokjes en jurkjes draagt. Een jeans krijg ik met moeite aan maar een legging is gelukkig ook prima! Als het maar comfortabel zit. Via Tumble ‘N Dry heb ik een legging gescoord met een ‘papiersnipper’ print. Donkergrijs met witte snippers en mooie subtiele goudkleurige stiksels. De legging is van een fijne stretchkatoen en heeft een elastische band in de taille. Dit maakt de legging lekker comfy! Tumble ‘N Dry staat bekend om zijn goede pasvorm, goede kwaliteit en een leuke prijs.

De legging heb ik gecombineerd met een trui van Little 10 Days en een blouse van Mingo. Een voordeel van deze legging is dat je het overal mee kunt combineren. Ik kies graag neutrale kleuren uit en combineer het zo nu en dan met een gezellig kleurtje.

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Klik hier om deze legging te shoppen

tumble n dry legging Olivia tumble n dry legging Olivia tumble n dry legging Olivia tumble n dry legging Olivia tumble n dry legging Olivia tumble n dry legging Olivia tumble n dry legging Olivia tumble n dry legging Olivia

Klik hier om naar de website van Tumble ‘N Dry te gaan 

Wat vinden jullie van haar legging?

 

Tags: ,

Plaats een reactie