BLUNE VOSSEN TRUI | OUTFIT BOAZ

We hebben deze trui al eerder voorbij laten komen in onze musthave blog en toen hebben we al gezegd dat hij te leuk was! Blog niet gelezen? Klik dan hier
En waar je blij van wordt doe je gewoon nog een keer, zo werkt dat gewoon! Deze trui van Blune wordt nu gedragen door Boaz en leuk dat hij hem vindt. We merken dat er nog veel moeders moeten wennen aan de dierenprint all over. Maar veel van ons zijn addicted. Wij ook!  Het voordeel is dat veel van deze prints unisex zijn, met andere woorden, je kunt zowel je zoon of dochter deze trui laten dragen. Mits ze dan geen ruzie krijgen want dan wordt het lastig…. 😉

Via deze link shop je deze musthave!

_63A0014

_63A9918

_63A9913

Klik hier om te shoppen bij Bonbonontheblock

Wat vind jij van deze trui?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie