BLUNE MUSTHAVE SWEATER | OUTFITPOST


Deze trui komt er bij ons thuis niet in! Weet je waarom niet? Omdat ie gewoon veel en veel TE leuk is. Oliver heeft een winterjas die er als twee druppels water op lijkt, en die jas is echt top favoriet bij hem. Die jas is ‘m echt heilig! Ik heb al verschillende (nieuwe) jassen geprobeerd bij hem aan te trekken, maar tot op de dag van vandaag weigert ie. Zelfs in de zomer wilde hij alleen maar zijn vossenjas. Deze vossentrui is dus te gevaarlijk voor hier thuis – stel je voor dat hij alleen nog maar die trui aan wil?! – maar ik wil ‘m natuurlijk wel heel graag met jullie delen 🙂

Gianessa was ook meteen ‘In love’ toen ze deze trui zag. Liefde op het eerste gezicht! Hij zit haar nog ietsjes te ruim, maar vaak kopen we kinderkleding graag op de groei. Toch papa’s en mama’s? Kunnen we er extra lang mee doen! Gianessa stond erop om deze trui op haar zwarte Little Cosmo broek te dragen. Of dat de meest perfecte combi is weet ik niet, maar degene die het draagt is de baas 😉 Gianessa weet goed wat ze wil en voelt zich heerlijk in deze outfit! Deze mega gave trui is van het Franse kinderkleding merk Blune en shop je bij Bonbonontheblock. Deze trui is natuurlijk zowel leuk voor jongens als voor meisjes en ik laat je binnenkort nog een outfitpost zien waarin Boaz deze trui draagt. Have fun!

Nieuwsgierig naar deze trui en meer leuks?

_63A9396

_63A9418

_63A9463

_63A9460

_63A9422
Klik hier om deze trui te shoppen

Wat vind jij van deze trui?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie