TRUI MINIBOETIEK | OUTFIT NILA


Door Sanne:

Vroeger was het echt ‘not done’ als je blauw met zwart zou combineren. Nu vind ik het echt geweldig. Het blauw maakt het zwart wat zachter en het zwart laat het blauw meer spreken. Perfect match;).

De muts die Nila hier draagt heb ik al een hele tijd geleden voor haar gekocht, ik ben gek op mutsen met oortjes. Toevallig is het dezelfde kleur als mijn sjaal, heel gek maar ze heeft liever mijn sjaals om dan die van haarzelf. Leren jackje is van de zara, veel te koud maar het staat zo leuk!

En wat deze outfit af maakt is de trui met print van MiniBoetiek. Iedere outfit heeft tenslotte een eyecatcher nodig. Met dit woord weet MiniBoetiek wel raad. Ik ben gek op dierenprints, deze doen het altijd goed.

Ik heb nog een mooie eyecatcher gekocht bij MiniBoetiek, hierover volgende keer meer;)

Via deze link kun je de trui shoppen bij MiniBoetiek

IMG_8463

IMG_8470

FullSizeRender

Shop hier de trui bij MiniBoetiek

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie