BOBO CHOSES | DE OUTFIT VAN PEPPER


Door Bonnie:

Eigenlijk is alles wat ik in deze blog ga schrijven oud nieuws. Mijn enorme liefde voor Bobo Choses. Hoe ik op de drop dagen klaar zit achter mijn computer en aan het aftellen ben. En dat de favorieten al van te voren uit zijn gekozen.

Dit keer had ik even wat tijd nodig om te wennen. We gingen nog op vakantie toen drop 1 online kwam en ik had dus ook nog geen afscheid genomen van de zomer en van de zomercollectie. Toch ging het wennen heel snel en inmiddels ben ik weer zo verliefd op de verschillende items, de kleuren en de illustraties.

Stipt op nummer 1 dit seizoen stond de maxi rok met paardenprint. Deze kwam pas bij drop 2 in de winkels en online maar hij was het wachten waard. Wat een geweldige rok!

Vandaag gecombineerd met een gestreept shirt, bretels en een sjaal in dezelfde print. Mijn favoriete outfit!

BOBO#3

BOBO#2

BOBO#4

BOBO#6

BOBO#1

BOBO#5

Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vind jij van Pepper haar outfit?

Plaats een reactie