HIPPE MEIDEN MIX & MATCH

Heb jij de wintercollectie van Tumble ‘N Dry al gezien? Dit kinderkleding merk klinkt je vast niet onbekend in de oren. En dat snappen wij ook wel. De kinderkleding collecties zijn seizoen na seizoen weer een schot in de roos. Een combinatie tussen echte trend items en fijne basics die je overal bij combineert. Uniek en heel fijn aan de kinderkleding collectie van Tumble ‘N Dry is ze ook voor elke leeftijdsklasse een aparte collectie hebben. Shop je voor je baby, je tiener of je kleine meisje, bij Tumble ‘N Dry kan het allemaal. Wij hebben 10 hippe en comfi items voor jouw meisje bij elkaar geshopt. Voor welke combi ga jij?

  1. T-shirt Tumble ‘N  Dry
  2. Blouse Tumble ‘N Dry
  3. Jas Tumble ‘N Dry 
  4. Vest Tumble ‘N Dry
  5. Rok Tumble ‘N Dry
  6. Sokken Tumble ‘N Dry 
  7. Muts Tumble ‘N Dry 
  8. Sjaal Tumble ‘N  Dry 
  9. Tuinbroek Tumble ‘N Dry 
  10. T-shirt Tumble ‘N  Dry

Welke items kies jij voor je dochter?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie