TIENERMEIDEN | EN HUN MODE


Veel ouders vinden het lastig om kinderkleding te kopen wanneer hun kinderen richting de middelbare school gaan. Veel tieners vallen qua kleding ook tussen wal en schip en dat maakt het er niet makkelijker op. Maar wat dragen tieners graag en wat zijn de trends op dit moment? Lees en kijk lekker mee en laat je in inspireren door tiener fashionista’s Babs en Sijtje….!

Door Babs:

Ik ben Babs van Londen en ik zit op het Unic in Utrecht. Wij hebben veel verschillende trends op school, iedereen draagt wat hij/zij wilt, van Gothic tot Hipsters. Maar natuurlijk wil iedereen er op zijn of haar eigen manier super leuk en hip uit zien. Ik hou ervan om hippe/stoere kleding te dragen. Deze kleding koop ik vooral bij de Pull and Bear, Bershka, H&M en de Sting. De foto’s zijn een goed voorbeeld van wat ik heel erg fijn vind om te dragen, een stoere skinny jeans en een basic Crop top, vaak dan ook met een leuke ketting. Daaronder draag ik vaak sneakers of wat ik ook super tof vind Docter Martens.

Wat ik helemaal niet fijn vind om te dragen is van die losse spijker broeken, dan heb ik het niet over een boyfriend broek (dat vind ik juist wel stoer), maar over een net te grote broek. Ook hou ik niet van vormloze jurken, ze staan bij sommige super stoer, maar bij mij lijkt het net alsof ik een pyjama draag..Dus ik voel me top in een stoere skinny jeans, een leuke Crop top (met accessoires) en goede sneakers❤️.

Door Sijtje:

Ik draag vaak gewoon lekker zittende spijkerbroeken met een topje, vestje of jasje. Meestal geef ik daar wel geld aan uit. Ik kies voor goede kleding die wat langer meegaat. In de zomer draag ik vaak lichtere spijkerbroeken dan in de winter. Ik vind het ook leuk om de onderkant van je broekspijpen een heel klein beetje om te slaan. Dit is de nieuwe trend. Ook een scheur in een broek bij de knieën is helemaal hip. Leuke sneakers die goed zitten passen ook goed bij mij. Ik hou van sportief, trendy en origineel. Op de foto draag ik een jasje van Tumble ’N Dry.Het zit lekker en  zorgt ervoor dat je stoer, verzorgd en hip tegelijk bent. Perfect om in je kledingkast te hebben!

Je kunt de blauwe Gsus jas shoppen via deze link  & de Tumble ‘N Dry jas shop je hier

_63A0651

_63A0646

_63A0654

_63A0707

_63A0809

_63A0880

_63A0914

_63A0898

_63A0901

_63A0911

_63A0954

_63A0949

_63A0885

_63A0642

Klik hier om naar Tumble ‘N Dry te gaan

Jullie nog tips voor leuke tienerkleding?

Foto’s door Alina Krasieva

 

Tags: ,

Plaats een reactie