TUMBLE ‘N DRY | TIENERMODE


Het is mode! Kinderen in het zwart, grijs, en donkere tinten. Niet iedereen is er fan van en tot een bepaalde leeftijd kun je je kind nog zelf aankleden. Tot daar opeens een tiener door je huis loopt met een mening, en die mening die vormt zich door een trend, en die trend die volgen we, want die is er uiteraard niet voor niks. De tiener van nu wil een zwarte broek met scheuren, nee, geen schaafplekjes, gewoon scheuren van naad tot naad. En als je nu een merk bent als Tumble ‘n dry, dan weet je wat de tieners willen en dat is black! Dus Sam hou maar lekker aan die broek en dat heerlijke zachte warme vest met stoere sky leren details, want één ding is zeker het staat je gewoon!

Door Sam:
Deze outfit en kleding is helemaal mijn smaak. Alles zit lekker zacht en de broek is super skinny. Er zit veel stretch in dus ik kan me er ook lekker in bewegen. Dat vind ik wel belangrijk. Kleding moet wel lekker zitten. Ik vind zwarte kleding heel leuk maar kleed me ook vaak met kleur. Het bloesje vind ik er leuk bij staan en de sjaal had ik uit mijn moeders mand gepikt, dat is nu dus ook geen geheim meer 😉 Ik ga meer shoppen van Tumble ‘n dry want ze hebben veel leuks!

Via deze link bekijk en shop je nog veel meer leuks voor tieners!

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-109

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-106

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-108

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-110

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-104
Direct jas shoppen!

 

Wat vinden jullie van de tienermode van nu?

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

 

Tags: ,

Plaats een reactie