BOBO CHOSES | OUTFIT PHILEINE


Door Renske:

Zijn jullie ook langs geweest tijdens de Back to School Tour van Kindermodeblog? Ik had het liefst bij alle winkels even langs willen gaan maar helaas is dat niet gelukt. Voor mij was Pomme de Jus in Rotterdam het dichtste bij en dat kwam ook qua datum goed uit. Superleuk om alle kindjes mooi aangekleed te zien worden en wat zijn de foto’s ook tof geworden!

En wat een gave winkel!! Voor alle drie mijn kids keek ik m’n ogen uit! Het was moeilijk om niet gewoon alles wat ik leuk vond mee te nemen! Voor Phileine was ik er vrij snel uit, deze trui van Bobo Choses was online al favoriet. De stof is superzacht en de combi van de lichtroze kleur met het paard erop vond ik top. En toen ik ‘m bij haar aantrok was ik verkocht, hij staat ook zo leuk! Phileine draagt ‘m hier met een grijs panterlegginkje van H&M en haar schoentjes van Donsje.

Vinden jullie deze trui ook zo leuk?

Je shopt ‘m hier

DSC05370

DSC05410

DSC05428

DSC05438

DSC05369

Hier shop je de geweldige trui

 

 

Wat vinden jullie van de schattige outfit van Phileine?!

Tags: , ,

Plaats een reactie