BOBO CHOSES WINTER 2013-2014


Zit je er klaar voor? Bobo Choses komt eraan! Met een hoop muzikale bombarie 😉 De nieuwe herfst winter collectie 2013/ 2014 van Bobo Choses met de toepasselijke naam ‘June’s Lullaby’  is een eerbetoon aan alle ouders die slaapliedjes zingen. De collectie ziet er fashionable uit, in mooie ‘lichte warme’ herfstkleuren. Alle prints zijn zoals we van Bobo Choses gewend zijn, met de hand getekend. Ik word op dit moment  -ondanks het prachtige zomerweer- vooral hebberig van de mooie gebreide knits die ik voorbij zie komen. Ach, ik zie eigenlijk genoeg leuks in de nieuwe collectie van Bobo Choses! Maar het zijn vooral items die ik graag wil mixen en matchen met andere merken. Dat gaat helemaal goed komen! Wordt vervolgd….

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Bobo Choses?

bobo choses winter 2014
bobo choses winter 2014

bobo choses winter 2014

bobo choses winter 2014

bobo choses winter 2014

bobo choses winter collectie

bobo choses winter 2014

bobo choses winter 2014

bobo choses winter collectie

bobo choses winter 2014

bobo choses winter 2014

bobo choses winter 2014

bobo choses winter 2014
bobo choses winter collectie

 

BoboChoses.com

Tags: , ,

Plaats een reactie