PETIT BO | OUTFIT PEPPER


Door Bonnie:

Vorig jaar lente zag ik hier op Kindermodeblog een merkje voorbij komen dat ik nog niet kende. Mooie Sara Lou droeg een te schattig jurkje van Petitbo. Meteen ben ik aan het shoppen geslagen en een aantal dagen later had ook Pepper een te leuk jurkje van dit merk. Later kwam hier nog een broekje bij en toen bleef het een hele tijd stil.

Tot ik afgelopen zomer een vestje voor Pepper van het merk kocht. Dit vestje heeft ze zo ontzettend vaak aangehad, en nog steeds. De kwaliteit is mooi, de printjes zijn leuk en ik hou gewoon erg van vestjes en jasjes. Lange tijd was ik al op zoek naar een leuk colbert model jasje maar dan niet te stijf. Gewoon als vest idee maar in de vorm van een colbertje. En toen was daar een mailtje van Petitbo met een foto van een meisje met een jasje aan van de nieuwe collectie. Een colbert modelletje maar dan een beetje langer en baggy. Echt precies wat ik zocht!

Dus ik ben weer aan het shoppen geslagen en afgelopen week kwam het jasje binnen. Het colbertje is er ook in een panter printje en in het grijs maar ik heb gekozen voor de zwarte variant. Lekker basic en het past overal bij. Vandaag gecombineerd met een skinny, Popupshop gympiece uit een eerdere blog, dikke sokken en stoere Dr Martens. Een heerlijk jasje om nu als jas te dragen en wanneer de herfst/winter echt zijn intrede doet als vervanger voor een trui. En omdat hij zo baggy is gaan we er nog heel lang plezier van hebben!

Via deze link shop je Petitbo

PETITBO#5 (1)

PETITBO#2 (1)

PETITBO#6 (1)

PETITBO#3 (1)

PETITBO#1 (3)

PETITBO#4 (1)

Klik hier om Petitbo te shoppen

Wat vind jij van Pepper’s outfit?

Plaats een reactie