PEPPER IN PETITBO


Door: Bonnie

”A little bit of a vintage feeling and some rock´n roll”. Alleen al door de omschrijving die Petitbo zelf aan het merk geeft, ben ik om. Het label is van een klein familiebedrijfje uit Stockholm. Inmiddels zijn ze gevestigd in Biarritz in het zuiden van Frankrijk, met als reden dat de zon daar feller is en de golven hoger!

Petitbo is een meisjes label waarbij verschillende stylen gemixt zijn. Noordse bohemian met een kleine Franse touch. Klinkt heerlijk toch?! Ze willen zich onderscheiden en anders zijn dan de rest. Kleding die niet kinderlijk is maar toch speels en makkelijk te dragen. De meeste stoffen zijn dan ook van biologisch katoen.

Pepper draagt hier een donkergrijze baggy pants met zakken. Heerlijk voor in de zomer maar ook met minder mooi weer goed te dragen omdat het eigenlijk met alles te combineren is. Omdat het lekker lente weer is heb ik het broekje gecombineerd met een tanktop met neon details en zomerse Havaianas slippertjes. Leuk strohoedje erbij en wij zijn klaar voor het strand 🙂

Klik hier voor meer shopping details

PETITBO#3

PETITBO#4 (1)

PETITBO#1PETITBO#2Klik hier om deze broek te shoppen

OF klik hier voor meer Petit Bo

Heb jij een eigen kindermode zaak of een leuke webshop waar dit nieuwe merk goed bij zou passen? Neem contact op met Diana Mosterd voor meer info (D.Mosterd@1-2buy.nl)

Wat vind jij van de outfit van Pepper?

Tags: ,

Plaats een reactie