NANNA IN PETIT BO


Heb jij zin om iets origineels te shoppen? Heeft jouw dochter een eigen en unieke kinderkleding stijl? En draagt ze graag joggingbroeken maar vind jij dat maar ‘zo zo’ om dat naar school te dragen? Ik heb dé ideale sweatpants voor je gevonden. Deze babyblauwe broek van Petit Bo – dat ik sowieso echt een fantastisch merk vind!! – is echt superleuk! En ja, deze broek heeft een baggy kruis, so what? Het is echt een super tof broekje en hij zit echt heeeeeeerlijk! Je kunt er een slank vallend shirtje op dragen of een relaxte sweater. Nanna draagt ‘m met een trui van TootsaMacGinty of zoals hier met een gestreept shirtje en stoer jackie erop. Surf trouwens écht even naar de Petit Bo collectie bij Toddlers and Tees want deze is echt ge-wel-dig!!

Klik hier om Petit Bo te shoppen

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-16

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-13

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-6

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-12

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-18

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-2
Via deze link kun je Petit Bo shoppen

Wat vinden jullie van Nanna d’r outfit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: