BOBO CHOSES |ELIAS AND GRACE

Dat het combineren van grijs, met grijs én grijs helemaal niet saai hoeft te zijn heb ik je al vaker laten zien. En je ziet het! Het verveelt me nog steeds niet 🙂 Ik vind het combineren van veel grijs in één outfit nog steeds superleuk! Graag wil ik deze outfit met jullie delen, een outfit waar ik super blij van word!! Om te beginnen deze trui van Bobo Choses. Ik heb zoals jullie weten een zwak voor dit merk, maar kijk dan! Hoe leuk en lief is deze print? Een blos op de wangen, gesloten oogjes en een zuinig mondje. Echt te cute! Als je nieuw bent op Kindermodeblog en misschien ook het kinderkleding merk Bobo Choses nog niet kende even een kleine update. Bobo Choses komt uit Barcelona en is al een aantal jaar hét favo merk van bloggers, stylisten en ( fashion ) magazines. Wat ik zelf erg leuk vind aan dit merk is dat het heel kind gericht is, maar dat je er als volwassene ook een sterke klik mee hebt. De kleuren, de stoffen en de vormen zijn altijd net even anders dan anders en trekken daardoor meer aandacht naar zich toe. Ik hou ervan!

Lois draagt haar Bobo Choses trui in combinatie met een rok van Le Big en een dikke grijze maillot van Zara. Wat vinden jullie van deze grijze look?

Deze Bobo Choses trui komt van de Londense kinderwinkel en webshop Elias & Grace. Deze webshop is zeer zeker de moeite waard om even heen te surfen, maar wat ik ook erg leuk vind is dat je net even andere collecties en items ziet van de merken die we al kennen. Van Bobo Choses vind je net even andere items dan hier of vind je juist dat item wat hier al overal uitverkocht was. Denk er wel even aan dat er 8 euro bij je bestelling komt, maar ach, een ticket naar Londen is een stuk duurder toch? En je zult zeker geen spijt krijgen! Ook een tip om even te gaan kijken naast de tientallen geweldige designers, zijn de merken Miller en Billieblush. Have fun!!

Via deze link surf je meteen naar Elias& Grace

Kindermodeblog fashion kids hippe meiden jongens kindermode door Samantha Bosdijk-5

Kindermodeblog fashion kids hippe meiden jongens kindermode door Samantha Bosdijk-8

Kindermodeblog fashion kids hippe meiden jongens kindermode door Samantha Bosdijk-9

Kindermodeblog fashion kids hippe meiden jongens kindermode door Samantha Bosdijk-020

Kindermodeblog fashion kids hippe meiden jongens kindermode door Samantha Bosdijk-014

Kindermodeblog fashion kids hippe meiden jongens kindermode door Samantha Bosdijk-12

Klik hier om te shoppen in Londen

Wat vind jij van deze outfit? Ik zou het leuk vinden als je onder deze blog een reactie achterlaat!

 

– X♡ – Free


Foto’s door Samantha Bosdijk

 

Tags:

0 Reacties

  • door Rosan Sierhuis
    Posted 2 oktober 2015 02:08 0Likes

    Super toffe outfit! Snap heel goed dat je daar blij van wordt 🙂

Plaats een reactie