IGLO+INDI | OUTFIT PEPPER


Door Bonnie:

Jurkjes. Ik hou ervan. Gelukkig heb ik een meisje thuis rondlopen die er nog meer van houdt en het liefste nooit meer een broek aan zou willen. Omdat ik ook wel van een stoere jeans of leuke legging hou, gaat dit niet gebeuren maar ik merk de laatste tijd wel dat ik ’s ochtends steeds vaker grijp naar een jurkje of rokje. Pepper’s kast hangt er ook vol mee en afgelopen week kwam er weer een topper bij. Door Pepper zelf uitgekozen!

Afgelopen lente kwam Iglo+Indi voor het eerst ’in ons leven’. Geweldig vond ik de papegaaiduiker die in veelvoud op Pepper’s shirtje stond. Het mooie merk uit IJsland komt dit seizoen met een wat uitgebreidere collectie en onze favoriet is de pinguïn. De mooie mosgroene kleur is perfect voor in de wintermaanden en de stofjes zijn zo fijn en blijven zo mooi.

Blote beentjes kunnen nog net dus vandaag stoer gedragen met grijze kniekousen en stoere boots. maar ook met een maillot en leuke laarsjes is dit jurkje te leuk. Helaas is het merk nog niet in Nederland of België te koop maar ik heb zo’n gevoel dat daar snel verandering in gaat komen 🙂

Via deze link kun je direct shoppen bij Iglo & Indi

I&I#1

I&I#2

I&I#3

I&I#4

I&I#5

I&I#6

I&I#7
Klik hier om te shoppen bij Iglo & Indi

Wat vinden jullie van dit jurkje?

Tags: ,

Plaats een reactie