ATELJEE | NEW BRAND + WEBSHOP TIP


There is a new kids brand in town! Graag stel ik aan je voor: het nieuwe en super gave kindermode merk Ateljee. Begin dit jaar lanceerde Ateljee haar eerste kinderkleding collectie – echt te gek – en ook de nieuwe zomercollectie die nét uit is, is er een om heel hebberig van te worden! Het idee achter Ateljee is simpel. Vrolijke en unieke kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. Het Amerikaanse kinderkleding merk is een combinatie van Californian spirit met Scandinavische invloeden en designs.

De nieuwe SS17 kinderkleding collectie heeft als thema ”Hide and Seek” en dit is goed terug te zien in de unieke prints, verrassende details en kleurencombinaties. De prints zijn zo ontworpen dat je soms echt even twee keer moet kijken en dat is wat deze collectie zo anders en uniek maakt. Super zachte en comfortabele stoffen, van biologische materialen waarin je kind heerlijk kan bewegen. Wij zijn enthousiast en willen je dit hippe kindermode merk dan ook maar al te graag tippen!

Be inspired! Laat je even weten wat jij van dit nieuwe kinderkleding merk vindt? Vinden we leuk 🙂

Klik hier om naar de website van Ateljee te gaan

ateljee06 ateljee04 ateljee01 ateljee03 ateljee05 ateljee09 ateljee10 ateljee11

Klik hier om direct te shoppen bij Ateljee

Wat vind jij van dit nieuwe kindermode merk?

Tags: , , ,

Plaats een reactie