PERSOONLIJKE BLOG | MIJN FAVORIETE HOTSPOTS OP MIJN MAMA DAG

Het is alweer eventjes geleden dat jullie een persoonlijke update van mij hebben gekregen. Het waren drukke weken, mede door de Back to School Tour. Tussendoor ging ik ook nog een paar dagen naar de kindermode beurs Little Barcelona in Madrid. Het was echt superleuk!! Ik heb veel inspiratie opgedaan, geweldige items gespot, leuke mensen gesproken en onwijs genoten. Het verslag komt nu heel snel online!

Superleuk natuurlijk al die gave dingen voor mijn werk, ik kan daar echt enorm van genieten en ik word er ook zeker onwijs blij van, maar in periodes dat ik meer van huis weg ben kan ik mijn kinderen ook erg missen! Ik kan dan echt heel erg verlangen naar mijn vrije dag, omdat ik dan veel meer tijd met ze door kan brengen. Op mijn vrije dag gaat mijn werk op een laag pitje en gaan we meestal naar onze twee favoriete hotspots! Hotspot 1: de Twijnstraat in Utrecht en Hotspot 2: de speeltuin!

Doutzen gaat natuurlijk al naar school dus als zij op school zit ga ik samen met Oliver en de Stokke op pad naar de Twijnstraat. Oliver zit dan in zijn Stokke TRAILZ en kijkt zijn ogen uit. En we kunnen communiceren op gelijke hoogte, zo gezellig! We doen samen boodschappen en gaan ergens koffie drinken. Met de Stokke kinderwagen boodschappen doen is heel erg fijn want ik gooi de hele lading onderin de ruime waterdichte boodschappenmand. Er past echt superveel in, super handig! En koffie drinken doen we meestal bij Keek, één van de leukste kind vriendelijke plekjes om koffie te drinken in de Twijn. Maar er zijn ook een aantal andere hele leuke koffie en lunchtentjes waar we graag komen, er is volop keus! De Twijnstraat is echt de leukste en gezelligste winkelstraat van Utrecht, wat zeg ik? Van Nederland 🙂 Er zitten hier zoveel leuke en fijne winkeltjes. Ik voel me er helemaal thuis. Ik ken veel ondernemers in de straat. Het is soms net een dorp. En het leuke Nijntje museum zit ook vlakbij. Echt een tip om een keertje heen te gaan!

Onze tweede Hotspot is natuurlijk de speeltuin. Oliver kan daar heerlijk spelen. Schommelen, glijden, wip wappen, de hele speeltuin wordt door hem afgewerkt en ik hobbel achter hem aan. 😉 Kijk maar even mee….

Wil je trouwens meer weten over Stokke on the go? Klik dan even hier!

DSC_2675Stokke on the GO!

DSC_2681Vrolijke en verse bloemetjes bij de Koorenschoof, goed vlees van slager van Vuuren, vers gebakken brood van bakker Stellaard, de meest goddelijke kaasjes van Kazerij Stalenhoef, de lekkerste vis van Fishes en voor ‘de rest’ even naar de Appie. Sinds kort zit er trouwens een aparte Biologische Albert Heijn winkel in de Twijn, de eerste van Nederland! En de allereerste Bag & Buy van Nederland? Zit ook in de Twijn. Kortom, een straat die bruist van het ondernemerschap!

DSC_2690

DSC_2694

DSC_2734Koffie on the GO!

DSC_2719

DSC_2749-001Even rondneuzen bij Mooi & Belle, een geweldige woonwinkel waar echt alles leuk is!

DSC_2766

En voor de leukste kinder cakejes (en voor de meest geweldige zelf gemaakte taarten) ga je naar Sweetthings.

DSC_2770

#Twijnstraat #StokkeontheGo

DSC_2792

DSC_2833

DSC_2823Spelen met Oliver!

DSC_2872

DSC_2871De Stokke TRAILZ is echt een fijne kinderwagen. Wist je trouwens dat je ‘m met de style kit kunt pimpen? Ik heb thuis de Olive kleur, dus binnenkort kun je me spotten met een ander kleurtje!

DSC_2859

Doutzen opgehaald van school en nog heel even schommelen met haar broertje!

Dit waren mijn twee favoriete hotspots waar ik graag op mijn vrije dag naar toe ga! De Twijnstraat heeft trouwens echt nog veel meer geweldige winkels en eet tentjes, ik zal er binnenkort op MamaGlossy nog eens verder over vertellen. Kom jij wel eens in de Twijnstraat of ben je er (ooit) wel eens geweest?

En wat zijn jouw favoriete hotspots? En wat ga jij graag doen op je vrije dag met je kindje(s)?
Ik ben benieuwd, leuk als je het met me wilt delen 🙂  – X♡ – Free

Meer weten over Stokke on the go? Klik dan even hier!

Foto’s door Roos Wollrabe

Tags: , , ,

0 Reacties

 • door Planken
  Posted 24 september 2015 12:28 0Likes

  Leuk foto’s en vooral je jasje is te gek…..Mag ik vragen waar je die vandaan hebt?!

  • door Free
   Posted 27 september 2015 19:26 0Likes

   Heey Wendy!! Thanks! Is van Zara 🙂 XFree

Plaats een reactie