5X FIJNE BUDGET KINDERKLEDING ADRESJES


Budget kinderkleding shoppen is natuurlijk altijd fijn, maar wat zijn nou de fijnste adresjes? Wij hebben een paar van onze go-to budget kinderkleding sites voor je op een rijtje gezet… Misschien kende je ze al, maar wie weet zit er nog wel een nieuw adresje voor je tussen! Weten jullie nog toffe budget sites? Laat het ons weten via een reactie hieronder, of op de Kindermodeblog-Facebook, wij zijn benieuwd naar jullie inspiratie!

#1. Light in the box
Oneindig veel aanbod (niet alleen voor de kids…), maar met een beetje zoekwerk kun je hier te gekke items voor een prikkie op de kop tikken.

light in the box

#2. Piccobello Outlet
Dit is er eentje die je in de gaten moet houden, maar met een beetje geluk scoor je hier items van onder andere Scotch, Retour of Vingino voor een zacht prijsje.

Schermafbeelding 2015-09-18 om 15.49.23

#3. Kiabi
Deze hebben we al een keer eerder aan je voorgesteld, maar het blijft gewoon een goed adresje. Ook weer in de categorie ‘ik zie door de bomen het bos niet meer’, maar voor zulke zachte prijsjes willen wij wel even goed zoeken…

Schermafbeelding 2015-09-18 om 15.52.44

#4. Kikkertje Kwaak
Kikkertje Kwaak was altijd al een shop voor goedkopere kinderkleding, maar helaas hebben ze besloten om te stoppen met de verkoop van kinderkleding. Super jammer natuurlijk, maar dat betekent wel dat er nu giga opruimingsuitverkoop is waar je nog snel even je slag kunt slaan! Vooral voor de kleintjes zijn er nog wat prima basics voor een klein prijsje…

#5. Zara, H&M & Hema
We kennen ze allemaal, maar ze mochten toch echt niet ontbreken in een lijstje over budget kinderkleding. De aller- aller- allerleukste budget kinderkleding die toch heel trendy is shop je natuurlijk bij Zara, H&M en Hema!

zara 2

Wat is jouw fijnste budget adresje? Laat het ons weten via een reactie hieronder, of op de Kindermodeblog-Facebook

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie