5 X HIPPE BUDGET KINDERKLEDING ADRESJES


Wij worden zo onwijs blij van het zien van alle nieuwe¬†wintercollecties die uitgeleverd worden! Het liefst zouden we alles wel willen hebben! Maar goed, keuzes he… ūüėČ Een¬†goed moment dus om ook weer een paar fijne budget adresjes met je te delen, zodat je deze heerlijk kunt mixen en matchen!¬†Sommige zijn je vast al wel bekend, maar we hebben ook weer een aantal minder bekende budget adresjes voor je weten te vinden.

Ken jij ze allemaal al? Of heb jij nog d√© goudentip voor de meest fashionable budget kinderkleding? Deel ‘m met ons via een reactie hieronder of op Facebook! Happy Shopping!

#1. Lindex
Lindex klinkt je vast bekend in de oren, maar dit blijft toch wel één van onze favorieten. Je shopt hier de leukste en hipste budget items voor jongens en meisjes van jong tot oud!

Schermafbeelding 2016-08-06 om 10.41.09

#2. UNIQLO
Hier kun je terecht voor fijne, meer basic, items tegen een zachte prijs! Maar wanneer je even zoekt kom je hier ook echte toppers tegen die een leuke aanvulling zijn op de rest van de garderobe van je zoon of dochter.

goods_09_179446

#3. Forerver21
Naast Zara, Mango en de H&M die we natuurlijk allemaal kennen kun je voor de hippe meiden ook heel leuk shoppen bij Foverver21 Fashionable items tegen een fijne prijs.

00165132-01

#4. Next
Bij deze shop moet je zéker even een kijkje nemen, want hier vind je als je even goed kijkt echte trendy budget toppers. Van 0 tot 16 jaar, wij worden er helemaal hebberig van!

988-823s

#5.Lefties
Bij Lefties, het outlet zusje van de Zara moet je af en toe gewoon even een kijkje nemen! En mocht je in Spanje zijn loop dan zeker even naar binnen!

2

Kende jij al deze budget adresjes al? Of ken jij er één die wij zeker moeten weten? Laat het ons weten via een reactie hieronder of op Facebook!

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie