5X FIJNE BUDGET KINDERKLEDING ADRESJES


Als vaste Kindermodeblog lezeres weet je natuurlijk dat we iedere maandag onze budget musthaves met je delen, en daar krijgen we altijd super leuke reacties op! Om jullie aan nog meer super toffe budget kinderkleding te helpen delen we vandaag onze 5 fijnste budget kinderkleding adresjes met je! Sommige maar al te bekend, maar ook wat minder bekende adresjes. Heb jij nog andere goede tips? Deel ze met ons en je mede-lezeressen via een reactie hieronder of via de Kindermodeblog-facebook Happy shopping!

#1. Lindex
Een zéér uitgebreid assortiment voor kids van alle leeftijden en alleen maar fijne prijsjes! S0000007308252_F_W40_20150422100905

#2. Hema
Deze kennen jullie natuurlijk allemaal, en zeker voor baby-kleertjes is de Hema al een echte budget go-to-store geworden, maar als de kids wat ouder worden, wordt de Hema vaak vergeten terwijl er echt leuke items te krijgen zijn.. Het is soms even zoeken, maar dan heb je ook wat!

hema

#3. Tof Shirt
Voor de aller-aller-leukste shirts kun je bij tofshirt.nl zeker slagen. Super veel gave T-shirts met super veel keuze in prints en kleuren en dat (bijna) altijd voor minder dan €20,-

tof

#4. Kiabi
Bij Kiabi moet je soms even goed zoeken, want het aanbod is echt eindeloos, maar de prijsjes zijn zo ontzettend fijn dat het de zoektocht meer dan waard is. (Dit rokje is bijvoorbeeld maar €4,-!)

kiabi

#5. H&M en Zara
Eigenlijk geen nieuws natuurlijk, maar in een budget lijstje kunnen deze twee toppers natuurlijk ook niet ontbreken. Wij shoppen maar al te graag bij H&M en Zara, en hoewel je bij beide winkels natuurlijk ook de nodige wat ‘duurdere’ items tegenkomt, zijn er ook genoeg budget items die ook nog eens vrijwel altijd super hip en trendy zijn!

HM

Wat is jouw favoriete budget adresje? Laat je het ons weten via de Kindermodeblog-facebook?

Tags: , , , , ,