5X FIJNE BUDGETSHOPS


Budgetshoppen vinden we natuurlijk allemaal leuk, en zeker in deze dure decembermaand kan een financiële meevaller natuurlijk helemaal geen kwaad. Daarom delen wij onze fijnste budgetadresjes met jullie, sommige misschien al wel bekend, maar wie weet zit er nog nieuwe budgetvondst voor je tussen! Deel je jouw favoriete budget adresjes ook met ons?

#1 Overstock
Je moet even de tijd nemen om op deze webshop wat leuks te vinden, want er staat ook een heleboel minder leuks tussen, maar met een beetje speurwerk vind je hier zomaar een budget pareltje of wat goedkope goede basics. Overstock is trouwens ook erg leuk voor verkleedkleding.

budget 1

#2 Sammydress
Ook op deze site moet je even de tijd nemen om het kaf van het koren te scheiden, maar er zitten zeker wat te gekke budget finds tussen! Ook bij Sammydress kun je trouwens prima terecht voor verkleedkleding.

budget 2

#3 Mango
Deze kennen we natuurlijk allemaal, maar ook bij Mango shop je voor een zacht prijsje de leukste items. Net weer even wat anders dan H&M en Zara.

budget 3

#4 Wifi Dress
Lang wachten op je bestelling, maar de prijsjes zijn zeker het wachten waard!

budget 4

#5 HEMA
Natuurlijk mag onze eigen vertrouwde Nederlandse HEMA niet in dit lijstje ontbreken.. Niet iedereen weet ‘t, maar je shopt echt de leukste items bij de HEMA voor een HEMA prijsje natuurlijk!budget 5

budget 6

Wat is jouw fijnste budget adresje?

Tags: , ,

Plaats een reactie