WEBSHOP TIP | ELIAS & GRACE + 22 X MUSTHAVE


Wat werd ik mega blij toen ik voor de eerste keer naar deze webshop surfte. Ik werd ‘overvallen’ door de hoeveelheid aan mooie merken en gave items. Ik ben dan ook superblij en trots om te mogen vertellen dat Kindermodeblog met deze kinderwinkel en webshop uit Londen een samenwerking is aangegaan!  En van deze webshop worden wij zó enthousiast dat we ook niet langer kunnen wachten om dit nieuwe shop adresje met jullie te delen. En we struikelen bijna over onze woorden bij het typen van deze blog. Dus, even tot 10 tellen, en hier is ‘ie dan, let’s meet: Elias & Grace! Deze te gekke winkel en webshop uit Londen heeft een merkenpakket om van te smullen met bijzondere, bekende merken als Bobo Choses, Imps & Elfs, Le Big, Bellerose en Petit Bateau en echt nog véél meer, maar het leukste aan deze shop is dat je hier van al deze merken vaak nèt even wat andere items vindt dan bij de Nederlandse webshops. Ben je dus nét te laat met het scoren van je Bobo Choses wishlist? Check dan zeker even de webshop van Elias & Grace.

Elias & Grace heeft ook hele bijzondere, wat minder bekende merken in het assortiment. Zo kwamen we het Belgische merkje Maan tegen, dat bekend staat om haar contrasterende kleuren, mooie prints en aparte details. Verder stuitten we op het Deense Little Remix, hèt merk voor echte cool-girls! Deens minimalisme, met strakke lijnen en een prachtig kleuren palet. En kenden jullie het merkje Bonton al? Paris chique met een beetje fun & fantasy, echt te gek! Ennnn, ze hebben Billy Bandit!! Dat is een superleuk nieuw jongens merk. Echt even kijken!

Bestellen bij Elias & Grace is heel makkelijk, links bovenin de site kun je kiezen voor ‘€’, zodat je niet steeds zelf hoeft om te rekenen vanaf de ponden. Als je vervolgens je winkelmandje lekker hebt gevuld en klaar bent om af te rekenen ga je naar de kassa. Je bent niet verplicht om een profiel aan te maken, of je in te schrijven voor de nieuwsbrief als je gebruik maakt van de ‘gast’ optie. Pfiew! En als je alle informatie hebt ingevuld berekend het systeem automatisch de verzendtijd en kosten. Elias & Grace verzend over de hele wereld met DHL, en verzending naar Nederland duurt gemiddeld 3-5 werkdagen en de vergoeding is €10,-. Prima toch! Met zoveel geweldige en unieke kinderkleding kan een shopsessie bij Elias & Grace niet meer stuk….

Wij zijn echt super benieuwd wat jullie van deze webshop vinden en of jullie net zo enthousiast zijn als wij. Laat je even weten welke merken je het leukste vindt? Welk item favoriet is bij je?

Omdat ik zo superveel leuks zie in de websho en haast niet kan kiezen, heb ik deze keer maar liefst 22 favoriete musthaves uitgekozen. Welke vinden jullie het leukst?

Happy shopping!

Nieuwsgierig geworden? Surf via deze link naar de shop

ei_aw15_259_creme_b_jpr_ecru_hibou_front#1 Trui Emile et Ida

bobo_aw15_070_kangaroo_sweat_210_mus_front
#2 Sweater Bobo Choses
.bal_aw15_14204_bertil_sweat_gry_front
#3 Trui Balloon

bobo_aw15_019_landscape_b_legs_110_whi_front
#4 Broekje Bobo Chosesmaan_aw15_funk_cardi_74_yel_front
#5 Vest Maanbobo_aw15_061_feather_sweat_750_nvy_front
#6 Sweater Bobo Chosesblsh_aw15_5250_bunting_cardi_148_craie_front
#7 Vest Billie Blush
blsh_aw15_8050_pom_tutu_skrt_148_craie_front
#8 Rokje Billie Blushpom_aw15_trip_boots_taup_angle
#9 Schoenen Pom d’api

bell_aw15_vedano_jeans_aou_a_old_front
#10 Jeans Belleroseban_aw15_5021_wild_b_tee84h_indigo_front
#11 Shirt Billy Bandit
cb_aw15_0000_checkered_b_scarf_85t_blu_ind_front
#12 Sjaal Carremant Beauban_aw15_5010_monster_b_jpr_872_blu_vif_front_3
#13 Trui Billy Banditlb_aw15_cd19_hairy_cardi_775_grn_front_1
#14 Vest Le Big

bobo_aw15_073_symbols_hdy_110_whi_front
#15 Vest Bobo Chosesbobo_aw15_091_woods_skirt_210_mus_front
#16 Rokje Bobo Chosesimps_aw15_060_winter_b_cardi_0799_blu_front
#17 Vest Imps & Elfsimps_aw15_804_cat_tee_m917_gry_front_1
#18 Shirt Imps & Elfsemile_aw14_556_tweeny_tee_-_saf_front
#19 Shirtje Emile et Idalmj_aw15_13049_circus_skirt_n68_whi_nvy_front_1
#20 Rokje Little Marc Jacobs
pb_aw15_14386_selene_b_coat_07_lai_front#21 Jasje Petit Bateau

donsje-aw14-330_safari_shoes-_cognac_front#22 Schoentjes Donsje

 

Klik hier om te shoppen bij Elias & Grace

 

Wat vinden jullie van deze webshop? En welk item is jullie favoriet?

Tags: ,

Plaats een reactie