BOBO CHOSES | AIDEN HEEFT EEN FEESTJE


Door: Sophary

Afgelopen weekend hadden we voor de verandering weer een druk programma. We hadden o.a. een kinderfeestje op de planning staan. Voordat we dan eindelijk eens weg zijn, moet er eerst een volledig draaiboek afgewerkt worden; tas baby, tas peuter, styling baby, styling peuter en dan vaak ook nog styling man. De rugzakjes van de kids zijn natuurlijk volgeladen met extra setjes kleding. Want ik kan het niet uitstaan dat ze met allerlei vlekken  – die precies per ongeluk net voordat we vertrekken of nadat we net zijn vertrokken zomaar ineens op de outfit verschijnen grrr … – rondlopen. De kids worden daarom ook pas 10 minuten voor vertrek gestyled, dit om de kans op vlekjes zo klein mogelijk te maken. 

Het is overigens wel gelukt om vandaag vlekkeloos op het feestje te verschijnen. Alhoewel het eigenlijk nog wel te warm is voor een trui, wilde Aiden toch echt zijn nieuwe Bobo Choses trui aan. Deze oversized trui is heerlijk zacht van stof en de kleur met paardenprint is helemaal winterproof. Deze trui heb ik gecombineerd met een lichte baggybroek van I Dig Denim.

Via deze link kun je Bobo Choses online shoppen

1

4

2

5

6

3
Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vinden jullie van Aiden z’n outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie