BOBO CHOSES WINTER 2014 / 2015


Het wordt vandaag snoeiheet met temperaturen tussen de 30 en 35 graden, maaaaar….. de eerste plaatjes van de nieuwe Bobo Choses collectie kunnen we toch echt niet langer voor je achterhouden. Weer of geen weer zeg maar, dat moet gewoon met jullie gedeeld worden. De collectie ziet er cool uit en ik kan niet wachten om het ook met eigen ogen te zien en voelen. Ik heb de collectie al wel gezien en gevoeld in Parijs in januari, maar dat lijkt alweer eeuwen geleden. Kom maar door Bobo Choses! Weer of geen weer 😉

Klik hier nog Bobo Choses in de sale te scoren!
-® BOBO CHOSES-AW14-LOOK-01

-® BOBO CHOSES-AW14-LOOK-03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-® BOBO CHOSES-AW14-LOOK-14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

-® BOBO CHOSES-AW14-LOOK-11

-® BOBO CHOSES-AW14-LOOK-23

-® BOBO CHOSES-AW14-LOOK-13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Tags: , ,

Plaats een reactie