LE BIG| FLOWER POWER OUTFIT OLIVIA

LI LA LENTE!!! De lente en zomer kriebels heb ik al in mijn buik. Lekker naar buiten en flink veel vitamine D opvangen.

Olivia heeft ook in de gaten dat het lekker weer begint te worden. Ze wil iedere dag naar buiten en het liefst naar de speeltuin, naar de ‘Lijbaan’ (glijbaan)!! Daarnaast is ze dol op rennen en springen op het moment. Een tijdje terug heeft ze samen met haar vriendinnetje Izabel gespeeld. Izabel kan al ontzettend goed springen en rennen. Dus Olivia is nu flink aan het oefenen zodat ze haar volgende ‘speeldate’ ook kan rennen en springen.

Met rennen, springen en glijden in mijn achterhoofd heb ik deze zomerse broek van Le Big gescoord. Een super vrolijke flower power harem broek! Het is echt een heerlijke comfy broek, draagt luchtig en Olivia kan de broek zelf makkelijk aan en uit trekken. Fijn voor haar WC bezoekjes. Vaak kies ik voor veilige kleuren en prints. Maar zeg nu zelf, zo’n vrolijk item mag toch niet ontbreken deze zomer?

De broek combineer ik hier met een shirt van Mingo en een spijkerjack van Zara. Wanneer de temperaturen hoog op lopen staat een leuk topje ook heel schattig op deze broek met een paar sandaaltjes eronder.

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Je kunt deze broek van Le Big shoppen via deze link

le big olivia

le big olivia

le big olivia

le big olivia

le big olivia

le big olivia

Wat vinden jullie van Olivia haar flower power broek?

Klik hier om naar de website van Le Big te gaan

 

Tags: , ,

Plaats een reactie