BOBBI RAVIOLI | WINTER 2016 NU OOK VOOR JONGENS


bobbi ravioli is een merk waarvan je zeker weet dat je kids er origineel bij lopen. Ik word altijd blij van kinderkleding die basic is maar met een duidelijke eigen visie en handtekening. Kinderkleding waar je ook goed mee kunt combineren en dat overzichtelijk is in eigen aanbod en waar je jezelf niet verliest in ‘teveel van het goeie’. bobbi ravioli wil alleen de beste kwaliteit. Alle kleding is vervaardigd met respect voor mens en milieu. De kleding wordt geproduceerd in Portugal van biologisch katoen waarin elastaan is verwerkt.

En we hebben nieuws! bobbi ravioli lanceert een jongenscollectie! Een echt stoere lijn die toch heel duidelijk afkomstig is van bobbi ravioli. Kleding die goed aansluit en met zachte pasvorm door de carbonic finishlaag.

bobbi ravioli’s eerste jongenscollectie bestaat uit diverse longsleeves en een polotrui. Uiteraard is er ook een sweatbroek verkrijgbaar: Voor de koude uurtjes hebben ze een heerlijk sportvestje ontworpen. Trek er een stoere spijkerbroek onder aan en klaar ben je. De jongenscollectie bestaat uit rustige kleuren, zoals donkerblauw en grijs gemêleerd, met gekleurde accenten in frisse tinten.

De nieuwe meisjescollectie bestaat wederom uit een aantal heerlijk zachte jurkjes. Koop je een jurkje dan komt deze met verwisselbare accessoires. Dit keer gaat het om een heerlijk donkerblauw jurkje van jerseystof, met witte en neonroze strikken en bijpassende ceintuurtjes die los te bestellen zijn. De bobbi ravioli-jurkjes zijn perfect te combineren met de eveneens in de collectie aanwezige donkerblauwe legging met witte band en het felroze strikje. Ook voor de meisjes hebben ze fijne longsleeves, een sportvestje en een sweatbroek ontwikkeld. Om het geheel af te maken zijn er donkerblauwe en neonroze kousen verkrijgbaar. Ook bij de meisjes dus een sportieve collectie met verrassende details.

Nieuwsgierig? Ga snel naar bobbi ravioli

Groot_formaat_Bobbi_Ravioli_sfeer_28

Groot_formaat_Bobbi_Ravioli_Productfotografie_58

Groot_formaat_Bobbi_Ravioli_Productfotografie_86 - kopie

Groot_formaat_Bobbi_Ravioli_Productfotografie_76

Groot_formaat_Bobbi_Ravioli_Productfotografie_65

Groot_formaat_Bobbi_Ravioli_Productfotografie_49

Groot_formaat_Bobbi_Ravioli_Productfotografie_6

Groot_formaat_Bobbi_Ravioli_Productfotografie_23

Groot_formaat_Bobbi_Ravioli_sfeer_30

Klik hier om naar de webshop te gaan

 

 

Deel je ook je ervaring over dit leuke merk met ons? Praat mee op Facebook!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie