BOBO CHOSES | OUTFIT SANNE


Door Marlous:

De zomer is nog in volle gang, maar in mijn hoofd ben ik al bezig met het bedenken van hippe winteroutfits voor mijn drie musketiers. Veel merken hebben hun wintercollectie inmiddels uitgebracht, dus er is weer genoeg ‘nieuws’ te shoppen. En daar word ik blij van, heel blij. Mijn hart maakt regelmatig sprongetjes bij het zien van al dat moois. Er worden weer heel wat avonden achter de computer doorgebracht om zoveel mogelijke kinderkleding webshops te bezoeken.

In een van mijn vorige blogs heb ik al eens verteld dat ikzelf geen liefhebber van jurken en rokjes ben, maar in de kast van Sanne pronken inmiddels toch heel wat jurkjes en nog meer rokjes, omdat ze zo onweerstaanbaar schattig bij haar staan. Dus ook deze winter kunnen deze niet ontbreken. Met daaronder…..van die uber stoere kniekousen.

Ik ben helemaal ‘on cloud nine’ met deze wolken kniekousen van Bobo Choses. Super fashionable, comfy en niet onbelangrijk, ze zakken niet af. Daarnaast zijn ze ook nog eens okergeel, een van mijn favoriete kleuren en een modekleur van aankomende winter. Bij veel webshops waren deze Bobo kousen al uitverkocht, maar na wat speurwerk, heb ik ze in Belgie nog in Sanne haar maatje weten te vinden… pfffff.

Deze kousen zijn een echte must voor deze winter. Zeg nou zelf, ze maken toch de outfit?

Via deze link kun je Bobo Choses shoppen

Sanne 1

Sanne 3

 

Sanne 4
Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vind jij van deze kousjes?

Plaats een reactie