TIP: WINTERJAS BIJ ZEEMAN

Eerder deze week liet ik je al vol enthousiasme mijn 10 budget musthaves van Zeeman zien die ik in de winkel geshopt had. Maar wat ik nog niet had laten zien en ook nog niet verteld had is dat Zeeman ook echt hele leuke en mega betaalbare winterjassen voor kinderen verkoopt. Zo hebben ze bijvoorbeeld een hele vrolijke bloemenjas en een jas met roze pantermotief. Voor jongens shop je een stoer jack met skate achtige uitstraling. Leuke hippe kinderjassen, voor budget prijzen. De jassen in maat 92-128 zijn 12,99 en de grotere jassen in maat 134-164 zijn 14,99. Geen geld toch?!

Zeeman ontwerpt hun eigen kinderkleding collectie helemaal zelf. Ze hebben eigen stylisten in huis en die brengen de nieuwste trends en productontwikkelingen terug tot een leuk en slim ontwerp dat voor een lage prijs kan worden geproduceerd. De kinderkleding van Zeeman is veilig voor de huid. Zie je het Oeko-Tex keurmerk, dan weet je dat er bij de productie geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Dit kwaliteitsmerk krijgen producten waarvan alle onderdelen vrij zijn van schadelijke stoffen. Dus zowel de stoffen, voeringen, naaigarens of knopen. OEKO-TEX® testen bestaan zelfs uit meer dan 100 verschillende parameters en gaan veel verder dan de wettelijke voorschriften!

Wij hebben met een toffe meisjes jas en jongens jas ter inspiratie een lookje gemaakt! Worden jullie er ook zo blij en vrolijk van?

Via deze link kun je direct shoppen bij Zeeman

 

Shopping Zeeman Bloemenjas
1 Jas Zeeman
2 Shirt H&M
3 Legging Mói-kidz
4 Legging Mói-kidz
5 Jurkje Nununu
6 Col Little 10days
7 Trui Tumble ‘N Dry

Shopping Zeeman Jongens

 

1 Jas Zeeman
2 Broek Sevenoneseven
3 Pet H&M
4 Trui H&M
5 Schoenen H&M

Klik hier om naar de Zeeman Shop te gaan

Heb jij al een winterjas gescoord?

Tags: , , ,

Plaats een reactie