TIP: DONSJE BIJ TOFJE


Kennen jullie Tofje.nl al? Een tijdje geleden kwamen wij deze webshop op het spoor, en kwamen we erachter dat ze bij Tofje alles nèt even alles anders doen. Naast dat het gewoon een leuke webshop is hebben ze bij Tofje iets bedacht waardoor je straks in één oogopslag alle kleertjes kunt bekijken die jouw kleintje past. Dus nooit meer de teleurstelling dat je super fashion find niet meer in de juiste maat beschikbaar is! Hoe het precies gaat werken verklappen ze nog niet, maar wij zijn in ieder geval heel benieuwd… ! Het merkenpakket van Tofje is, met onder andere Quapi, Geisha en S.Oliver, lekker gevarieerd, maar ons modehartje raakt vooral van slag van de geweldige kinderschoenen van Donsje. De schoenen van Donsje zijn met de hand gemaakt en net even anders dan anders door de onwijs mooie details. Wat dacht je bijvoorbeeld van het prachtige suède exemplaar met sterretjes motief? Of de schoentjes in bohémian stijl, dé trend van dit moment! Te cool toch? Vinden jullie de schoentjes van Donsje ook zo leuk? Have a nice day!

Je kunt alle Donsje modellen bekijken via deze link

 

Donsje sandaal Coco - Licht grijs groot Donsje Pina Star - Azuur blauw-01 Vastleggen in volledig scherm 23-3-2015 095235 Donsje Sari sandaal - Cognac groot Donsje Pina Ikat - Roze groot

Je kunt de schoenen van Donsje shoppen via deze link

Welk paartje zouden jullie wel willen shoppen? 

Tags: ,