BUDGET SHOPPEN BIJ ZEEMAN

Zoals jullie weten ben ik helemaal gek van kindermode. Ik hou van shoppen en ben dol op het spotten en ontdekken van de leukste musthaves! En het allerliefste deel ik deze dan ook meteen met jullie! Goedkoop of duur, mij maakt het niet uit. Laat mij maar los en ik trek de leukste items uit het rek. Zo ook dit weekend bij Zeeman!

Door Zeeman werd ik namelijk gevraagd om naar de winkel te komen en de nieuwe collectie te bekijken. Ik gaf mezelf alvast een opdracht mee: 10 musthaves selecteren, voor een budget top 10 op Kindermodeblog! En dit bleek nog best lastig! Want er was zoveel leuks!!!

Ik was al in geen tijden bij Zeeman geweest, dus ik had er zin in! Ik had online al even een voorproefje genomen, en werd een beetje hebberig bij het spotten van een aantal superleuke én spot goedkope items. Ik had al een leuk panterrokje gespot van €3,99!!!  Ik hoor je denken, zo goedkoop dat kan geen goed teken zijn. Maar de kinderkleding van Zeeman wordt op een verantwoorde manier gemaakt. Zeeman werkt met sommige fabrieken al meer dan 30 jaar samen en de voorwaarden zijn duidelijk: geen kinderarbeid, veilige werkplekken, normale werkweken en eerlijke lonen. Zeeman bezoekt deze fabrieken regelmatig om de productieketen te controleren. Kortom, niet alles wat goedkoop is meteen ‘slecht’. Je kunt met een gerust hart je winkelmandje volgooien bij Zeeman, heb ik ook gedaan!

Zeeman vindt het belangrijk als kinderen de ruimte krijgen. Om bij elkaar te zijn, samen te spelen en grenzen te ontdekken. En het is nog goed voor ze ook. Dus laat ze lekker hun gang gaan. De nieuwe collectie kinderkleding van Zeeman is gemaakt voor kinderen. Zo kunnen ze elke dag doen wat ze het liefste doen: lekker kind zijn.

Kortom, een leuke collectie bij Zeeman die ook nog super budget is! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Ohja en wat ook leuk is, bij besteding van €15,- ontvang je een GRATIS beanie!

Wat vinden jullie van de items die ik heb uitgezocht?

Via deze link ga je direct naar de shop van Zeeman

DSC_1438 foto 1 (10) foto 1 (12) foto 4 (6)

Shirtje Zeeman gecombineerd met broekje van Minimize en schoentjes van Nike.

foto 2 (11)

foto 2 (12)Broekje en shirtje van Zeeman gecombineerd met blousje van Minimize en schoentjes van Nike

foto 3 (6)

Vestje van Zeeman gecombineerd met broekje Small Rags en schoentjes Ocra.

foto 1 (13)

foto 1 (11)

foto 5 (6)

foto 4 (7)

Zo! Dat was mijn budget top 10 van Zeeman. Ik ben heel benieuwd welke jij het allerleukste vindt! Laat je het even weten?!

Klik hier om te shoppen bij Zeeman

 

 

Tags: , ,