GAP KIDS | OUTFIT TIBEAU


Door gastblogger Frederique

In het verleden heb ik jullie wel eens vertelt over de tante van Juul & Tibeau, mijn zus. Ze vliegt voor de KLM en shopt met regelmaat aan de andere kant van de oceaan de nieuwste kleding voor mijn kinderen. Ik had geluk want deze keer mocht ik zelf mee naar een te gekke bestemming namelijk… San Francisco!! Het was een zeer korte trip, lees nog geen 48 uur in the USA maar het shopresultaat mag er zijn. Uit voorzorg hadden we een extra (lege) koffer meegenomen, you never know. Nou ik kan je zeggen dat deze goed van pas is gekomen. Dat SF een fantastische stad is hoef ik jullie niet te vertellen, maar ik vind zo’n tripje vooral leuk om de andere winkels en boetiekjes. Vaak minder bekende merken maar zeker niet minder leuk. We zijn ook even gestopt bij een grote en bekende keten namelijk de GAP store. Oh I love GAP! Al sinds ik zwanger was en droomde (zeker bij de 2e zwangerschap) van een zoontje, zag ik hem al lopen in zo’n typische GAP trui. Je weet wel zo’n grijze hoody met een capuchon. Well…dreams come true!!

Tibeau draagt een lichtgrijze sweater met de letters GAP op zijn borst gecombineerd met een donkerblauw broekje van ZARA. Uiteraard wil ik de gehele look stylen tot in detail en draagt Tibeau stoere gympies van POLO in een donkerblauwe kleur.

Zo’n heerlijke en zachte trui kan toch niet ontbreken in de garderobe van je zoontje, vinden jullie wel? Hebben jullie ook een dreampicture? Laat het me weten, ik ben benieuwd!

Shop hier de nieuwste collectie van GAP online

 

FullSizeRender (6) FullSizeRender (9) FullSizeRender (7)
Klik hier om GAP te shoppen

Wat vinden jullie van Tibeau z’n outfitje?

Plaats een reactie