GAP KIDS | MAKKELIJK ONLINE SHOPPEN


We hebben super goed nieuws!! Tenminste, als je van het merk GAP houdt. En als je GAP nog niet kent, een liefhebber bent van een casual look voor je kids. De kinderkleding collectie van GAP Kids is vanaf nu online te bestellen bij Zalando, en zoals jullie misschien al wel weten is online shoppen bij Zalando echt super easy. Verzenden én retouren is gratis en je hebt maar liefst 100 dagen bedenktijd! Het shoppen van GAP was dus nog nooit zó makkelijk. De collectie stoer en casual met een Amerikaans tintje. Van coole shirts met opdruk en jurkjes met print tot de stoerste denim items… Bij GAP is voor iedere casual lover wel iets te vinden. Wij hebben onze eerste bestelling al gedaan. Welke vind jij het leukst? Have fun shopping!

Via deze link bekijk je de hele GAP Kids collectie bij Zalando

GP023G004-A11@8 GP023G00D-K11@8 GP023G00E-J12@8 GP084A001-C11@8

Via deze link SHOP je GAP bij Zalando

Welk item is jullie favoriet? 

Tags: , ,