PIU PIA | OUTFIT TIBEAU


Door gastblogger: Frederique

Een nieuw merk, een buitenlands merk en om precies te zijn een Engels kinderkledingmerk. De crème kleurige sweater welke Tibeau draagt is van het merk PIUPIA. Het merk staat voor organic en werkt alleen met stoffen welke goed zijn voor mens en milieu. Naast deze fairtrade mind is de stof ook nog eens ultra zacht en dus heerlijk voor het huidje van Tibeau. De trui heeft op de borst een illustratie van een vogel in de kleur kobalt blauw. Gecombineerd met de baggy short pants van het merk KIDSCASE krijgt het een eigenwijze look.

De sweater is ideaal voor op vakantie en gaat dus zeker mee de koffer in. Op het strand kan het eind van de dag flink afkoelen en dan is zo’n lekker warme trui heerlijk na een dagje zon, zee en zand.

Shop hier de collectie van PIUPIA 

IMG_2214 (3)

Klik hier om Piu Pia te shoppen

Wat vinden jullie van dit nieuwe merk?