3 MUSTHAVES UIT DE KAST VAN…


Musthaves wat zou je toch zonder moeten? Iedereen heeft ze wel in de kast hangen. In deze rubriek delen de lezeressen van kindermodeblog de top 3 musthaves voor hun kind!! Kijk lekker mee en ontdek nieuwe musthaves!

Naam: Cindy Teunissen
Kinderen: Dochtertje Nour (2 jaar), Zoontje Rayan

Mijn kleine doerak Nour, een jongens-meisje noem ik haar wel eens;) Ravotten dat doet ze het liefst de hele dag, klimmen, klauteren, schommelen, trampoline springen mama! Omkleden, bijna altijd 2x per dag echt waar…… Vaak geef ik haar maar een legging of een broekje aan want zodra ze buiten is, is het 1 groot feest voor haar. Maar O wat staat een meisjes jurk haar toch mooi♥️, wat vinden jullie?!

musthave 1

nour1

Arabic style
Ik liep dit leuke arabisch jurkje/ tuniekje tegen het lijf bij H&M (hebben!!) met van die echte wijde mouwtjes. Een tricot stof wat heel erg mooi en soepel valt, er zit een klein blauw streepje op met een rozé fluor opdruk, géweldig! Een mooi sandaaltje erbij (ook H&M) met zilvere bandjes en een tijgerprintje op de hakjes.

 

musthave2

nour2

Flamingo’s I♥️It
Een knalgroene tricot jumpsuite van H&M mét een Flamingo erop, een must have! Heerlijk ravotten, in de tuin maar ook lekker voor op het strand. En heb je de flamingo slippertjes gezien die ik gewoon bij Zeeman gevonden heb?

 

musthave4

nour4

Nog meer flamingo’s, maak me gek!!
Nog een flamingo must have (omdat ik niet kon kiezen!) Ik heb nog een hele mooie crème kleurige katoenen jurk gevonden van H&M mét gouden flamingo’s…. G e w e l d i g!! Zelfs de sandaaltjes met zilver bandje en tijgerprintje hakje staan er leuk bij.

 

musthave3

nour3

Een fluor rozé jurk…
wat staat deze kleur Nour mooi!! Super blij werd ik ervan, even de Zeeman binnen lopen. Een hele mooie katoenen rozé fluor kleurige jurk, met schattige bandjes waar kraaltjes aanzitten en een leuke strik erop. Slippertjes erbij en klaar is mijn prinsesje;)

Wij zijn wel klaar voor de zomerse dagen!! 🙂
Dankjewel Cindy en Nour, voor jullie super schattige inspiratie!

Lijkt het jou ook leuk om een keer jouw 3 musthaves te delen op Kindermodeblog? Stuur dan een mailtje met motivatie naar redactie@kindermodeblog.nl

Tags: ,